Nieuwe website in ontwikkeling

Steeds meer mensen weten onze website te vinden! Om het gebruik en de functionaliteit nog verder te verbeteren, werken we op dit moment aan een vernieuwde website.

Mogen we je hulp inschakelen?
We hebben een korte vragenlijst opgesteld over het gebruik en het gebruikersgemak van de huidige website en de wensen voor de nieuwe website. Wil jij meedenken over de nieuwe website? Vul dan de vragenlijst in! De resultaten van de vragenlijst helpen ons bij het maken van keuzes over de inrichting van de website.

Nieuwe vormgeving
Bij een nieuwe website hoort ook een nieuwe vormgeving. Daarom hebben we ook het logo in een nieuw jasje gestoken. Wil je alvast een preview van het nieuwe logo? Vul dan de vragenlijst in en geef je mening over het nieuwe logo!

Geef je mening! Naar de vragenlijst…

 

Advertenties

2 gedachtes over “Nieuwe website in ontwikkeling

  1. Hallo,
    Ik wil graag via linked in aangeven dat ik jullie platform belangstellend vorm dan wel zo nu en dan de aandacht vestigen op enkele van jullie-voor mij relevante content. Wellicht zinvol voor jullie om een volgers makkelijker te maken vanuit de website te linken naar linkedin? Met vriendelijke groet, Marleen Luwaert, onderwijskundige Nederlandse Defensie Academie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s